DigiMIK

DigiMIK-teamet består av skolbibliotekarie Maria, digitaliseringspedagog Aila samt assistenter Fatin och Roy.

Digi står för processen av digitalisering som främst Aila ansvarar för. MIK står för medie- och informationskunnighet som är Marias expertisområde. Tillsammans arbetar vi för att utveckla eleverna digitala kompetens genom samarbete med pedagoger och andra vuxna på skolan. Denna baseras på Skolverkets förändringar i LGR 11 som trädde i kraft 1 juli 2018 men även rektor Jennys vision av vad en modern skola ska lära ut till våra elever.

Roy ansvarar för elevernas Chromebooks, däribland felanmälan, och Fatin assisterar i bibliotekssysslor.

Ni kan oftast finna oss i Mediateket på 7-9 eller i biblioteket hod F-6 på onsdagar. Där finns våra skrivbord men vi är lättast att nå via mejl.

Information om lärverktyg, Mediatekets och Fortets öppettider och liknande finner ni på vår hemsida.