Sommarskola 2016

skickad 23 maj 2016 02:01 av Jenny Nyberg

Sommarskolan 2016 startar på Munkhätteskolan torsdagen den 16 juni med samling i aulan kl 8.30.

Ni kommer då att träffa Era lärare för genomgång av schema, där tider för de olika ämnena svenska/svenska som andra språk, engelska och matematik informeras, samt dagar för slutprov (år 9) i de olika ämnena kommer att meddelas.

Undervisningen startar därefter måndagen den 20 juni kl 830.

Varje ämne kommer att ha ca två timmar lärarledd undervisning varje dag.

Fredagen den 1 juli är sista skoldagen i sommarskolan. Prov i varje enskilt ämne genomförs den 4-5 juli för åk 9.

Provresultaten meddelas eleverna den 6 juli varefter skolan ombesörjer att godkända resultat för åk 9 elever kommer antagningskansliet tillhanda.  För elever i åk 6-8 skickas resultaten till hemskolan.

Målgruppen är elever i skolår 6-9, boende i Söder, som bedöms vara nära betyget E i svenska/svenska som andra språk, engelska och/eller matematik.

Elever boende i Oxie kan efter antagning till sommarskolan, kvittera ut busskort på Oxievångsskolan, som täcker resor fram och tillbaka till Oxie. Kortet lämnas annars tillbaka på Munkhätteskolan efter den sista skoldagen.

Rektorerna i Söder