Skoljoggen 17:e september

skickad 9 sep. 2014 02:47 av Jenny Nyberg

Vi på Oxievångsskolan kommer att arrangera skoljoggen den 17:e september. Våra elever kommer att springa, jogga, powerwalka eller gå en slinga på ca 7km. Skolans personal kommer att vara funktionärer och vara utplacerade längs slingan för att visa rätt väg för eleverna. Start och Mål kommer att vara på den stora gröningen (aktivitetsytan) mitt över konstgräsplanen. Starten kommer att gå enligt följande:

Alla elever ska samlas på aktivitetsytan kl 12:40 för uppvärmning + ett gemensamt foto.

Kl 13:00 startar årskurs 7 Kl 13:10 startar årskurs 8 Kl 13:20 startar årskurs 9

Efter målgången slutar eleverna för dagen.

De elever som önskar skänka en springslant (dvs en liten summa pengar) till samarbetspartnern SOS Barnbyar lämnar detta till sin respektive Mentor under dagen.

Vi hoppas att det blir en givande och rolig eftermiddag

/Johan & Cissi